skip to Main Content

Wilt u de veiligheid van uw klanten en personeel waarborgen? Wij hebben diverse mogelijkheden waarmee u kunt inspelen op de maatregelen die door de overheid genomen zijn, om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Neem hierover vrijblijvend contact met ons op.

Bodyscan
Bodyscan-2

Thermal Body Temperature Monitoring System

Wij hebben de beschikking over een meetsysteem om de lichaamstemperatuur op afstand te bepalen, de Foscam FBT-02 (Foscam AI Thermal Body Temperature Monitoring System). Het systeem bestaat uit een warmtecamera, een smart terminal en een staander. In deze tijd een hele mooie aanvulling voor uw bedrijf of uw klant. Veel organisaties maken al gebruik van soortgelijke systemen in de strijd tegen COVID-19. U kunt dit nieuwe meetsysteem nu bij ons bestellen.

Enkele highlights van dit meetsysteem:

 • Afwijking nauwkeurigheid temperatuur ligt binnen 0.3°C
 • Meting kan tot 3.8 meter afstand, social distancing gegarandeerd
 • Tot 10 personen kunnen tegelijk gemeten en getoond worden
 • Door de speciale gezichtsherkenningstechnologie en AI algoritme kan de temperatuur bepaald worden, zelfs bij personen die een gezichtsmasker, hoed, bril of hoofddoek dragen
 • Lichaamstemperatuur gemeten binnen 0.5 sec
 • Makkelijk te installeren
 • Touch-screen bediening op smart terminal
 • Kan aangesloten worden op grotere monitor of tv (HDMI poort)
 • Meerdere standen mogelijk (met of zonder gezichtsherkenning, 1 of meer personen tegelijk meten)
 • Alerts bij hoge temperatuur
AcousticPro-Deskdivider-met-print

Akoestische bureau afscherming

Deze akoestische bureau afscherming maakt de perfecte (werk)plek voor uw personeel. Een ‘hard’ interieur heeft een lange nagalm, wat irritatie en vermoeidheid kan opwekken. Met akoestische bureau afscherming zorgt u voor een stillere omgeving met voldoende privacy voor uw personeel. Deze afscherming is ook beschikbaar met een print aan beide zijden.

Een veilige en toch erg mooie corona oplossing.

Corona paal met info

Laat uw klanten zien dat u om ze geeft! Op deze paal is een kliklijst gemonteerd. Hierdoor kunt u eenvoudig de maatregelen die bij u van toepassing zijn, communiceren naar uw klanten. Tijdens het lezen van deze maatregelen, krijgen zij direct de mogelijkheid om hun handen te desinfecteren. Het neerzetten van deze paal helpt u om uw klanten veilig te verwelkomen.

 

corona-paal

Enkelzijdig € 195,- meerprijs (elektronische sensor dispensor € 55,- per stuk.)

uitgelicht-corona_hesje

Coronahesjes

Vraag uw klanten om afstand te houden met onze gepersonaliseerde coronahesjes!

Transparante coronaschermen (roll banner)

Ideaal als afscherming! Betaalbare transparante oprolbare schermen.

Overal te plaatsen. Snel, makkelijk en veilig!

Deze corona schermen zijn onbedrukt en vanaf € 48,95 excl btw!

nieuwsbericht_rolluptransparant
vloersticker-corona

Corona stickers

Help klanten herinneren om afstand te houden met deze vloerstickers! Wij maken de vloerstickers altijd op maat, dus in de huisstijl van uw bedrijf!

Room divider akoestisch

Aangename akoestiek draagt bij aan de productiviteit op kantoor. Deel een ruimte in met roomdividers of scherm een werkplek af met een scheidingswand tussen bureaus. Gasten genieten meer van een bezoek aan een restaurant, museum of theater dat is aangekleed met akoestische roomdividers. Het geluid blijft in de afgeschermde ruimte en wordt aangenaam gedempt.

Kies uit staande of rijdende roomdividers, tot een maximaal formaat van 125 x 230 cm. De staande panelen zijn koppelbaar, zo kunt u een hele ruimte opdelen.  We kunnen zelfs de print door laten lopen over alle roomdividers.

Het akoestische materiaal bestaat voor 90% uit de katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken. Deze lange vezels absorberen geluidsgolven wat de nagalm vermindert. De dividers beschikken dankzij de combinatie van de materialen en de opbouw, binnen het spraakgebied (500-1000 hz) over een α-waarde van 0,7.

AcousticPro-Roomdivider-met-print
luxe-transparante-coronaschermen

Corona scherm (Kuchscherm)

Corona-Covid vrijstaande schermen, een multifunctionele oplossing die je kunt gebruiken als scheidingsscherm.

Het Corona-Covid vrijstaande scherm bestaat uit een aluminium frame dat te combineren is met een transparant doek geconfectioneerd met een pees. Optioneel ook de voeten. Deze oplossing heeft vele voordelen; het  doek heeft B1 Brandcertificering, is lichtgewicht, goed te reinigen, lucht- en vochtdicht en je kunt het naar verloop van tijd eenvoudig wisselen met een reclame uiting (textieldoek). Kortom een investering met vele mogelijkheden voor korte en lange termijn.

We hebben nog veel meer soorten frames, zoals frames met een geintegreerde verlichting, die we kunnen leveren. Neem gerust contact met ons op als je speciale wensen hebt. Wij hebben voor elke toepassing een mooie oplossing.

Xpon-faceshield-half-22390

Hygiëne masker / Face shield (half)

Face shield met logo; ideaal voor horeca, hotels. Uw eigen mondkapjes bedrukken kan al vanaf 50 stuks, vraag nu uw offerte aan! Mond en neus bescherming resistente PET-materiaal, met kin beschermer en comfortabele elastische aanpassing voor het hoofd. Zorgt voor isolatie tegen spatten en deeltjes in bijzonder gevoelige gebieden zoals de neus en mond. Eenvoudig te ontsmetten na elk gebruik en speciaal ontworpen voor situaties waarbij het noodzakelijk is om de mond zichtbaar (vergaderingen, liplezen door doofstommen) te maken. Gemaakt van materialen die geschikt zijn voor contact met de huid, met afwerking ontworpen voor langdurig gebruik, zonder dat ongemak of irritatie.

Bedrukte mondkapjes

Val op met mondkapjes in uw huisstijl!

Wij leveren diverse soorten mondkapjes bedrukt met uw logo.

 • Comfort mondkapjes
 • Personaliseerbaar met print
 • Bedekt neus en mond

Leverbaar vanaf 50 stuks.

Xpon-bedrukte-sani-dump-mondkapjes

Vrijblijvende offerteaanvraag!

Snel een vrijblijvende offerte ontvangen!

Back To Top