skip to Main Content

Wilt u de veiligheid van uw klanten en personeel waarborgen? Wij hebben diverse mogelijkheden waarmee u kunt inspelen op de maatregelen die door de overheid genomen zijn, om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Neem hierover vrijblijvend contact met ons op.

Bodyscan
Bodyscan-2

Thermal Body Temperature Monitoring System

Wij hebben de beschikking over een meetsysteem om de lichaamstemperatuur op afstand te bepalen, de Foscam FBT-02 (Foscam AI Thermal Body Temperature Monitoring System). Het systeem bestaat uit een warmtecamera, een smart terminal en een staander. In deze tijd een hele mooie aanvulling voor uw bedrijf of uw klant. Veel organisaties maken al gebruik van soortgelijke systemen in de strijd tegen COVID-19. U kunt dit nieuwe meetsysteem nu bij ons bestellen.

Enkele highlights van dit meetsysteem:

  • Afwijking nauwkeurigheid temperatuur ligt binnen 0.3°C
  • Meting kan tot 3.8 meter afstand, social distancing gegarandeerd
  • Tot 10 personen kunnen tegelijk gemeten en getoond worden
  • Door de speciale gezichtsherkenningstechnologie en AI algoritme kan de temperatuur bepaald worden, zelfs bij personen die een gezichtsmasker, hoed, bril of hoofddoek dragen
  • Lichaamstemperatuur gemeten binnen 0.5 sec
  • Makkelijk te installeren
  • Touch-screen bediening op smart terminal
  • Kan aangesloten worden op grotere monitor of tv (HDMI poort)
  • Meerdere standen mogelijk (met of zonder gezichtsherkenning, 1 of meer personen tegelijk meten)
  • Alerts bij hoge temperatuur
AcousticPro-Deskdivider-met-print

Akoestische bureau afscherming

Deze akoestische bureau afscherming maakt de perfecte (werk)plek voor uw personeel. Een ‘hard’ interieur heeft een lange nagalm, wat irritatie en vermoeidheid kan opwekken. Met akoestische bureau afscherming zorgt u voor een stillere omgeving met voldoende privacy voor uw personeel. Deze afscherming is ook beschikbaar met een print aan beide zijden.

Een veilige en toch erg mooie corona oplossing.

Corona paal met info

Laat uw klanten zien dat u om ze geeft! Op deze paal is een kliklijst gemonteerd. Hierdoor kunt u eenvoudig de maatregelen die bij u van toepassing zijn, communiceren naar uw klanten. Tijdens het lezen van deze maatregelen, krijgen zij direct de mogelijkheid om hun handen te desinfecteren. Het neerzetten van deze paal helpt u om uw klanten veilig te verwelkomen.

 

corona-paal
uitgelicht-corona_hesje

Coronahesjes

Vraag uw klanten om afstand te houden met onze gepersonaliseerde coronahesjes!

Transparante coronaschermen (roll banner)

Ideaal als afscherming! Betaalbare transparante oprolbare schermen.

Overal te plaatsen. Snel, makkelijk en veilig!

Deze corona schermen zijn onbedrukt en vanaf € 48,95 excl btw!

nieuwsbericht_rolluptransparant
vloersticker-corona

Corona stickers

Help klanten herinneren om afstand te houden met deze vloerstickers! Wij maken de vloerstickers altijd op maat, dus in de huisstijl van uw bedrijf!

Room divider akoestisch

Aangename akoestiek draagt bij aan de productiviteit op kantoor. Deel een ruimte in met roomdividers of scherm een werkplek af met een scheidingswand tussen bureaus. Gasten genieten meer van een bezoek aan een restaurant, museum of theater dat is aangekleed met akoestische roomdividers. Het geluid blijft in de afgeschermde ruimte en wordt aangenaam gedempt.

Kies uit staande of rijdende roomdividers, tot een maximaal formaat van 125 x 230 cm. De staande panelen zijn koppelbaar, zo kunt u een hele ruimte opdelen.  We kunnen zelfs de print door laten lopen over alle roomdividers.

Het akoestische materiaal bestaat voor 90% uit de katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken. Deze lange vezels absorberen geluidsgolven wat de nagalm vermindert. De dividers beschikken dankzij de combinatie van de materialen en de opbouw, binnen het spraakgebied (500-1000 hz) over een α-waarde van 0,7.

AcousticPro-Roomdivider-met-print
kuchscherm-coronascherm

Corona scherm (Kuchscherm)

Creëer een glasheldere afscheiding en zorg zo voor bescherming op plekken waar mensen toch iets dichter bij elkaar komen. Eventueel te voorzien van een haarscherpe print met beleid of veiligheidsinstructies!

Vrijblijvende offerte aanvraag!

Snel een vrijblijvende offerte ontvangen!

Back To Top