Skip to content

Autobelettering

Bij Xpon verzorgen wij autobelettering van ontwerp tot en met de montage. Onze ontwerp studio kan het ontwerp van de autobelettering volledig naar wens verzorgen. Met autobelettering valt uw auto op, omdat de auto op straat staat en dagelijks gezien wordt is het een uitstekende manier om uw reclameboodschap over te brengen. Autobelettering is daarom ook een goede manier van adverteren. Met een eenmalige kleine investering heeft u jarenlang rijdende reclame!

Autobelettering hoeft niet duur te zijn! Wij kunnen autobelettering al aanbieden vanaf € 150,-.

In onze werkplaats in Sliedrecht kunnen wij uw autobelettering monteren. Wij werken altijd met kwaliteit folie. De merken die wij gebruiken zijn 3M en Avery.

Indien gewenst kunnen wij de belettering ook bij de dealer verzorgen, zodat u uw voertuig direct na het ophalen, in gebruik kunt nemen. Ook wanneer u schade heeft gereden en hierdoor de stickers (gedeeltelijk) beschadigd zijn kunnen wij de belettering voor u herstellen. Wij hebben hier veel ervaring mee en kunnen zorgen dat het voertuig er weer als nieuw uitziet.

Vrijblijvende autobelettering offerteaanvraag!

Snel een vrijblijvende offerte ontvangen voor autobelettering!

Hieronder tonen wij een aantal voorbeeld projecten wat de mogelijkheden zijn met autobelettering!

Fiat 500 Abarth striping

Fiat 500 Abarth striping Met deze zwarte striping op de motorkap, achterkant en zijkanten is deze dikke Fiat 500 Abarth gewoon nog dikker! Wil jij ook een dikke striping of je raamlijsten ontchromen? Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan!

Wagenpark Belettering

Wagenpark belettering - Suiker overslagbedrijf Een zestal auto´s van Suiker overslagbedrijf hebben wij van de juiste signing voorzien.

Wagenpark Belettering

Wagenpark belettering - Van Der Leun Of wij in hele korte tijd een wagenpark kunnen omstickeren. Uiteraard geen probleem! Wij hebben het complete wagenpark in korte tijd voorzien van nieuwe stickers.

Suzuki Ignis stickers

Suzuki Ignis stickers Bij deze Suzuki Ignis hebben wij de 'luchthappers' zwart gewrapt. Dit geeft de auto een stoerder uiterlijk!

Opel Carl belettering

Belettering: Opel Carl Wij hebben deze Opel Carl van een stoere belettering voorzien, door het logo in Matzwart te plakken geeft dat een gaaf contrast met het hoogglans zwart van de auto.

Suzuki Swift beletttering

Suzuki Swift belettering Deze Suzuki Swift voor SBO Service hebben wij in een frisse huisstijl beplakt. Uw bedrijfswagen ook van stickers voorzien? Of bent u op zoek naar een complete huisstijl?  Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Autobelettering Domino´s Pizza

Belettering Domino´s Pizza Wij bij Xpon Reclame zijn trots om te kunnen melden dat we hebben samengewerkt met Domino’s Pizza om de autobelettering van de Toyota Aygo te verzorgen! Met onze professionele kennis en expertise hebben we de Aygo omgetoverd tot een stijlvol, opvallend voertuig dat de perfecte manier is om reclame te maken voor…

Volkswagen Golf belettering

Belettering: Volkswagen Golf Wij hebben deze auto voorzien van teksten en rondom een groene wrap aan de onderzijde van de auto.

Volkswagen polo belettering Rentwereld

Belettering: Volkswagen Polo Voor Rentwereld hebben wij deze Volkswagen Polo van een subtiele belettering voorzien.

Minicooper strepen

Wij hebben deze Minicooper van stoere strepen voorzien en alle sierlijsten ontchroomd.

Alfa Romeo Mita

Belettering Alfa Romeo Mita Nadat de schade was hersteld hebben wij in opdracht van het schadebedrijf de belettering hersteld.

Autobelettering Sanidump

Belettering: Sanidump Mercedes A Voor Sanidump heeft Xpon deze Mercedes Benz A klasse van opvallende stickers voorzien.

Autobelettering Veban Motorsport

Belettering: Veban Motorsport Xpon heeft deze Renault Mégane RS in opdracht van Veban Motorsport met stickers een nieuwe look gegeven.

Autobelettering Bakker montage

Belettering: Bakker Montage Xpon heeft voor Bakker Montage de autobelettering verzorgd.

Autobelettering wijnglazen

Belettering: Nieuwewijnglazen.nl Xpon heeft voor Nieuwewijnglazen.nl de reclame op de auto verzorgd.

Autobelettering Sanidump

Autobelettering: Sanidump Wij voorzien uw nieuwe auto graag van belettering groot of klein. Wij kunnen de belettering eventueel bij uw dealer verzorgen.

Back To Top