Skip to content

Uw aluminium boot laten wrappen?

Aluminium boten worden steeds populairder omdat ze veel voordelen hebben ten opzichte van andere materialen. Wrappen is een geweldige manier om uw aluminium boot een stijlvolle en moderne uitstraling te geven. Wrappen is een relatief goedkope manier om de kleur en het ontwerp van uw aluminium boot te veranderen, waardoor het een echt designobject wordt. Met een aluminium boot wrap kunt u een ongelimiteerd aantal designs en kleuren toepassen, wat het een unieke ervaring maakt om uw boot te wrappen. Wrappen is ook een duurzame manier om uw aluminium boot te beschermen tegen schade door water, zon, roest en corrosie. Uw aluminium boot zal er veel langer mooi uitzien met een wrap.

Benieuwd naar de kosten van het wrappen van uw aluminium boot? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, wij adviseren u graag.

Prijs aanvragen boot wrappen

Vraag vrijblijvend een prijs op voor uw bootwrap!

VanVossen sloep of VanVossen tender wrappen?

Bent u aan het overwegen om uw VanVossen sloep of VanVossen tender te laten wrappen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben veel ervaring met het wrappen van Aluminium boten, met name de VanVossen! Tientallen mensen gingen u al voor, wij bieden het wrappen van de VanVossen tender aan tegen gunstige tarieven.

Alles is mogelijk! Van een kleine baan tot een fullwrap, zowel de romp als het stuurconsole. Wij kunnen uw VanVossen ook voorzien van een full-color wrap wanneer u iets unieks wil. Desgewenst plaatsen wij ook direct uw registratie nummer op de boot en natuurlijk uw bootnaam!

De kleur van uw boot is alles bepalend, dat snappen wij! Daarom hebben wij een ruime keuze aan kleuren zodat uw boot in elke gewenste en unieke kleur gewrapt kan worden. Wij werken uitsluitend met A-merk folie van 3M.

20210122_091511

Wij reinigen de ondergrond grondig en halen uw stootrand eraf!

20210122_164715

Na het wrappen plaatsen wij de stootrand terug en sealen de randen.

Wat kost het wrappen van mijn boot of sloep?

De kosten van het wrappen van uw boot of sloep hangen af van diverse factoren. Komt u de boot bij ons brengen? Uw boot naar ons brengen is vaak de voordeligste optie, wij hoeven dan geen reiskosten naar u door te berekenen. Uiteraard kunnen wij het halen en terugbrengen van uw boot verzorgen. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in de watersport en beschikken ook over een vaarbewijs. Wij kunnen indien  gewenst het complete proces voor u ontzorgen. Is de boot schoon? Wanneer de boot bij ons mooi schoon aankomt scheelt dat voor ons tijd in het schoonmaken en hiermee bespaart u op de kosten voor het wrappen. De prijs voor het wrappen van uw boot of sloep hangt ook af van de kleur en de hoeveelheid. Wanneer u een kleine strook (zoals de foto links) op uw sloep wilt hangt daar een andere prijs aan dan wanneer de complete romp gewrapt dient te worden. Wij werken het liefst met 3M folie, dit een een folie van bewezen kwaliteit, het is een hoogstaand A-merk folie en zeer geschikt voor boten. U kunt kiezen uit een wrap met een glans afwerking een matte afwerking of bijvoorbeeld een carbon look! Een carbon look of special effect wrap zijn iets duurder dan glans of mat.

Prijs aanvragen boot wrappen

Vraag vrijblijvend een prijs op voor uw bootwrap!

Van Vossen 700 wrappen
Van Vossen 700 wrappen
Van Vossen 700 wrappen
20210319_162551

VanVossen 650 tender wrappen – Prijs

Om u een indicatie te geven van de prijzen voor het wrappen van uw boot hebben wij de prijs uitgewerkt van een VanVossen tender 650.

De complete romp (excl. naden) komt op € 1950,- incl. btw! Dat is een stuk voordeliger dan rechtstreeks bij de dealer!
– Meerpijs Carbon wrap € 450,-
– Wrappen stuurstand € 400,-
– Registratie + naam plakken: € 75,-
– Excl. haal/breng service, vraag naar de kosten hiervan.
– Excl. Van Vossen logo op de zijkant (mogelijk tegen meerprijs)

Van Vossen 650 tender wrappen
20210312_122144
20210312_122644
20210126_135318
Back To Top