Skip to content

Gevelreclame

De uitstraling van uw bedrijfspand zorgt voor de eerste indruk die uw klanten en voorbijgangers hebben van uw bedrijf en is daarmee het visitekaartje voor uw organisatie. Daarnaast draagt de reclame op uw gevel ook bij aan de vindbaarheid en naamsbekendheid van uw bedrijf. Het is daarom uitermate belangrijk dat de reclame op uw gevel bij de organisatie past, origineel en representatief is. Bij Xpon verzorgen wij gevelreclame van het ontwerp tot en met de montage. Wij kunnen de gevelaankleding zo opvallend en groot maken als u wenst! Voor de gevelreclame gebruiken wij voornamelijk combinaties van onderstaande onderdelen.

 

Frames

Hierbij gaat het voornamelijk om het gebruik van spandoeken. Wij hebben veel ervaring met het monteren van spandoeken zowel in een standaard frame als in een blindframe. In een blindframe wordt een spandoek net zo strak gemonteerd als in een standaard frame, maar is het frame vanuit de voorkant niet zichtbaar en gaat dus alle aandacht naar de reclame op het doek. Wij zijn gespecialiseerd in het monteren van deze blindframes. Het ziet er net zo strak uit als het gebruik van panelen. Het voordeel van het gebruiken van een blindframe is dat er tot 50 meter uit 1 stuk gemonteerd kan worden zonder lasnaden. Daarnaast geeft het gebruik van een blindframe voor een luxere uitstraling dan bij het gebruik van een standaard frame. Wanneer u al een frame heeft hangen, maar toe bent aan een nieuw doek kunnen wij ook alleen de doekwissel voor u verzorgen.

Bedrukte panelen

Bedrukte (gevel)panelen zijn geschikt om uw pand mee aan te kleden. Bedrukte gevelpanelen zorgen voor een strakke uitstraling. Deze kunnen worden voorzien van uw naam, logo, een reclame boodschap of alleen een print.

Vrijblijvende offerteaanvraag!

Snel een vrijblijvende offerte ontvangen!

Stickers

Stickers op uw ramen zijn een ideale manier om ook op ooghoogte uw pand van reclame te kunnen voorzien. U kunt hierbij denken aan het tonen van uw logo, maar ook uw openingstijden of de merken die u voert kunt u met het gebruik van stickers tonen. Daarnaast kunnen wij ook een baan of een volledig raam voorzien van een full colour sticker om inkijk tegen te gaan of simpelweg om uw reclame nog meer op te laten vallen.

Doosletters of frameletters

Met het gebruik van doosletters of frameletters valt uw bedrijfsnaam of -logo net iets meer op. Daarnaast zorgt het voor een chiquere uitstraling. Met doosletters kan uw pand ook wanneer het donker is opvallen. Wij hebben veel ervaring met het monteren van doosletters, maar ook het aansluiten hiervan. Indien gewenst kunnen wij deze ook aansluiten met een licht donker schakelaar ertussen.

Gevel vernieuwen

Is uw gevel aan vervanging toe? Bij ons kunt u ook terecht voor het opknappen van uw volledige gevel of een gedeelte hiervan. Wij kunnen de huidige reclame in dit geval voor wij gaan monteren voor u verwijderen.

Heeft u nog vragen over gevelreclame of heeft u behoefte aan een advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op: +31 (0)85 250 00 60, mail naar info@xpon.nl of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Hieronder tonen wij een aantal voorbeeld projecten wat de mogelijkheden zijn met gevelreclame!

Doosletters – Fort Vuren

Doosletters - Fort Vuren Met trots kunnen we melden dat Xpon Reclame de nieuwe doosletters voor Fort Vuren heeft geleverd en gemonteerd in de juiste RAL kleur. Deze doosletters zijn op maat gemaakt en zijn samengesteld uit hoogwaardig aluminium met een speciaal gecoat oppervlak. De doosletters zijn voorzien van professionele LED-verlichting, waardoor ze in ieder…

Gevelreclame – Atelier Tholen

Gevelreclame - Atelier Tholen Gevelreclame hoeft niet altijd groot! Voor Atelier Tholen hebben wij subtiel wat belettering aangebracht op de ramen.

Gevelreclame – Werken met Passie

Gevelreclame - Werken met Passie Op basis van de nieuwe huisstijl hebben wij voor Werken met Passie en Kop en Munt de gevelreclame verzorgd. Aan het pand hebben wij 2 grote blindframes gemonteerd waar hun spandoek mooi in uitkomt!

Gevelreclame – Sani-Dump Drachten

Gevelreclame - Sani-Dump Drachten In Drachten hebben wij voor deze grote sanitairwinkel (Sani-Dump) de volledige gevelreclame uitgevoerd. Ook gevelreclame nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Gevelbelettering – Kinderfysiotherapie

Stickers: Raambelettering In Hardinxveld-Giessendam hebben wij voor Kinderfysiotherapie de raambelettering uitgevoerd.

Gevelreclame in Purmerend

Complete gevelreclame Purmerend Voor Sani-Dump Purmerend hebben wij de complete gevelreclame verzorgd. Rondom hebben wij de gehele boarding donkerblauw gemaakt. Op de hoeken hebben we herkenbare logo's van grote merken aangebracht. Om het geheel af te maken hebben we een drietal doosletters op de gevel gemonteerd.

Complete gevelreclame

Complete gevelreclame Voor Sani-Dump Alkmaar hebben wij de complete reclame verzorgd. Van ontwerp tot realisatie zowel binnen als buiten.

Montage spandoekframe

Spandoekframe + spandoek montage Om het magazijn in Aalsmeer voor Sani-Dump meer zichtbaar te maken hebben wij een groot spandoek frame met bijpassend doek geleverd en gemonteerd.

Sanidump Oud Beijerland

default default default default default default Gevelreclame: Sanidump Oud Beijerland Xpon heeft voor Sanidump Oud Beijerland de gevelreclame verzorgd. Op de ramen full-colour stickers, aan de achterzijde van het pand bij het magazijn een spandoek frame en aan de voorzijde hebben wij een groot blindframe gemonteerd. Het blindframe geeft een modern een stoer uiterlijk aan…

Sanidump Zaandam

default default Gevelreclame: Sanidump Zaandam Xpon heeft voor Sanidump Zaandam de complete gevel onder handen genomen. Wij hebben de oude stickers verwijderd, boven de ingang de oude gevel panelen verwijderd. Vervolgens hebben wij de complete gevel als 1 geheel gemaakt met nieuwe frisse foto´s.

Full colour raamstickers

Voor Sani-Dump Almere hebben wij 2x 6 ramen voorzien van een full colour print.

Spandoek vervangen Korver Living

Voor Korver Living in Sliedrecht hebben wij het grote doek aan de voorzijde vervangen voor een nieuwe modernere variant. Aan de zijkant hebben wij het oude spandoek frame verwijderd en deze vervangen voor een nieuwe.

Sanidump Sittard

Gevelreclame: Sanidump Woerden Xpon Reclame, specialist in gevelreclame, heeft de gevel van Sani-Dump in Sittard voorzien van een prachtig reclamedesign. Met trots mogen wij melden dat we de gevelreclame hebben ontworpen en gemonteerd. We hebben op de bestaande constructie doosletters toegevoegd die voorzien zijn van heldere LED-verlichting en de gevel beplakt met fullcolour stickers. Uw…

Gevelreclame: Fleximpuls

Gevelreclame: Fleximpuls Xpon heeft voor Fleximpuls uit Sliedrecht de volledige buiten reclame verzorgd. Van ontwerp tot montage.

Sanidump Antwerpen / Schoten

Gevelreclame: Sanidump Antwerpen/Schoten Xpon heeft voor Sanidump Antwerpen de complete gevelreclame en binnen reclame mogen verzorgen. Op het dak heeft Xpon grote doosletters van 10 meter breed met led verlichting geleverd. De overige uitingen zijn met spandoeken zodat er snel en makkelijk acties gewisseld kunnen worden.

Spandoek vervangen gevel

Spandoek vervangen gevel Het huidige spandoek was ondertussen dermate verouderd dat Xpon een nieuw spandoek heeft ontworpen en gemonteerd.

Sanidump Woerden

Gevelreclame: Sanidump Woerden Xpon heeft voor Sanidump Woerden de complete gevelreclame aan de voor- en achterzijde geleverd. Aan de zijde van de doorgaande weg heeft Xpon grote doosletters met led verlichting geleverd. Daarnaast hebben wij ook de bus voorzien van belettering.

Sanidump Amersfoort

Gevelreclame: Sanidump Amersfoort Xpon heeft voor Sanidump Amersfoort de gevel ontworpen en de montage gerealiseerd. Wij hebben zes grote spandoekframes gemonteerd, waarop Sanidump mooie acties kan tonen. Alle spandoeken worden ´s avonds aangelicht door schijnwerpers, waardoor de gevel ook in het donker opvalt. Boven de ingang is een groot ´zwevend´ bord gemonteerd, dit geeft een…

Sanidump Terneuzen

Gevelreclame: Sanidump Xpon heeft een ruime ervaring in het ontwerpen en monteren van gevelreclame. Wij werken uitsluitend met hoge kwaliteit materialen. Voor de vestiging in Terneuzen heeft Xpon de volledige buitenreclame verzorgd. Wij hebben hier de volledige boarding voorzien van de huisstijl van Sanidump.

Schoenmakerij Sliedrecht

Gevelreclame: Schoenmakerij in Sliedrecht Xpon heeft voor een schoenmakerij in Sliedrecht de gevelreclame verzorgd. Door de ramen met grote stickers dicht te maken geeft het de winkel een totaal andere uitstraling en valt het op in de drukke straat.

Back To Top