Skip to content

Stickers

Heeft u losse stickers nodig die u zelf wilt plakken? Bij ons kunt u ook losse stickers bestellen. U kunt hiervoor zelf een ontwerp aanleveren of deze door ons laten verzorgen. Wij kunnen stickers leveren in alle vormen, kleuren en maten. Er wordt uitsluitend gewerkt met gerenommeerde merken folies, waardoor wij een goede prijs-kwaliteitverhouding kunnen garanderen.

Snijstickers

Bij snijstickers moet u denken aan een vrijstaand gesneden tekst, logo of vorm zonder achtergrond in een effen kleur. Deze stickers zorgen voor een mooie uitstraling. Door de grote kleefkracht van de sticker kan deze op veel ondergronden zonder problemen worden geplakt. Daarnaast is de sticker zowel warmte- als koudebestendig. Snijstickers zijn gemakkelijk om zelf aan te brengen. Snijstickers worden veel gebruikt om een voertuig van een logo, naam of tekst zonder achtergrond te voorzien. Daarnaast worden deze stickers ook veel gebruikt op gevels of ramen. Denkt u hierbij wederom aan namen, logo’s en teksten zoals bijvoorbeeld de openingstijden. Ook voor de registratieletters of de naam van een boot worden vaak snijstickers gebruikt. Over het algemeen zit op dit type stickers, afhankelijk van het merk folie, 8 tot 12 jaar kleurgarantie.

Vrijblijvende offerteaanvraag!

Snel een vrijblijvende offerte ontvangen!

Printstickers

Bij printstickers is vrijwel alles mogelijk. Dit zijn stickers waarbij ook een afbeelding, achtergrond of meerkleurige letters mogelijk zijn. Deze stickers zijn over het algemeen opvallender dan de snijstickers. De sticker kan door zijn grote kleefkracht zonder problemen op veel ondergronden worden geplakt. Daarnaast is de sticker zowel warmte- als koudebestendig. Ook printstickers zijn gemakkelijk om zelf aan te brengen. Printstickers worden vaak gebruikt op gevels en ramen. Denkt u hierbij aan stroken of soms zelfs helemaal dichtgeplakte ramen met reclame om bijvoorbeeld inkijk te voorkomen. Daarnaast worden deze stickers ook vaak gebruikt om voertuigen van bijvoorbeeld afbeeldingen of logo’s, namen of tekst meerkleurig of met achtergrond te voorzien. Op dit type sticker zit, afhankelijk van het merk folie, gemiddeld 3 tot 5 jaar kleurgarantie.

Wanneer u niet zeker weet welk type sticker voor uw toepassing het meest geschikt is, neem dan gerust contact met ons op om u te laten adviseren door een deskundige medewerker. Ook wanneer u nog verdere vragen heeft, neem gerust contact op via +31 (0)85 250 00 60 of mail naar info@xpon.nl.

Hieronder tonen wij een aantal voorbeeld projecten wat de mogelijkheden zijn met stickers!

Mobiele badkamer belettering

Fort Vuren - mobiele badkamer belettering Op deze mobiele badkamer van Fort Vuren hebben wij de herkenbare Fort Vuren huisstijl signing aangebracht.

Wagenpark Belettering

Wagenpark belettering - Van Der Leun Of wij in hele korte tijd een wagenpark kunnen omstickeren. Uiteraard geen probleem! Wij hebben het complete wagenpark in korte tijd voorzien van nieuwe stickers.

Gevelreclame – Atelier Tholen

Gevelreclame - Atelier Tholen Gevelreclame hoeft niet altijd groot! Voor Atelier Tholen hebben wij subtiel wat belettering aangebracht op de ramen.

Mobiele badkamer belettering

Verhuur mobiele badkamer belettering Op deze verhuur mobiele badkamer hebben wij de herkenbare Rentwereld huisstijl signing aangebracht.

Raamstickers timetohire.

Dusted raamfolie (matglas) Voor inkijkbescherming hebben wij deze ramen van matglasfolie voorzien. Daarna hebben wij het logo van Timetohire op het raam geplakt voor extra branding.

Mobiele badkamer belettering

Mobiele badkamer belettering Xpon Reclame heeft voor De-Lo de mobiele badkamer voorzien van een unieke look! Door onze professionele montage heeft de badkamer een modern en stijlvolle uitstraling gerkegen. Met onze hoogwaardige stickers, kleuren en designs kunnen we de mobiele badkamer een unieke identiteit geven. We zorgen ervoor dat de mobiele badkamer er prachtig uitziet…

Bemaster 500 registratieletters

Bemaster 500 registratieletters Op deze Bemaster 500 hebben wij boot registratieletters aangebracht.

2x Schaftwagen belettering

Verhuur schaftwagen belettering Op deze verhuur schaftwagens hebben wij de herkenbare Rentwereld huisstijl signing aangebracht.

Belettering De Vloggende Bestemming

De Vloggende Bestemming Wie kent het Youtube kanaal De Vloggende Bestemming niet? Wij hebben voor deze FUNCRAFT 1300 FLY van Kees de belettering voorzien. Nu is de boot extra herkenbaar. Alle volgers zien nu gelijk wanneer De Vloggende Bestemming ergens de haven binnenvaart.

Suzuki Ignis stickers

Suzuki Ignis stickers Bij deze Suzuki Ignis hebben wij de 'luchthappers' zwart gewrapt. Dit geeft de auto een stoerder uiterlijk!

Mobiele keuken belettering

Verhuur mobiele keuken belettering Op deze verhuur mobiele keuken hebben wij de herkenbare Rentwereld huisstijl signing aangebracht.

Woonunit belettering

Verhuur woonunit belettering Op deze verhuur woonunit hebben wij de herkenbare Rentwereld huisstijl signing aangebracht.

Decor belettering

Belettering achterwand filmfestival Voor het internationaal filmfestival Gorinchem hebben wij de achterwand van de juiste stickers voorzien.

Fiets belettering

Stickers: Fietsen Deze verhuurfietsen bij Fort Vuren hebben wij voorzien van wat herkenbaarheid. Op een aantal plaatsen op de fietsen hebben wij het Fort Vuren logo geplakt.

Gevelbelettering – Kinderfysiotherapie

Stickers: Raambelettering In Hardinxveld-Giessendam hebben wij voor Kinderfysiotherapie de raambelettering uitgevoerd.

Invictus logo boot en motorkap

Stickers: Invictus stickers voor de boot en motor Op de Invictus boot moesten nieuwe logo´s komen, de Honda buitenboordmotor is in de kleuren van de boot gespoten. Ook deze buitenboordmotor hebben wij voorzien van gave (3D) Invictus stickers.

Vespa scooter belettering

Belettering: Vespa Scooter Voor KDS Scooters uit Sliedrecht hebben wij deze Vespa voorzien van een leuke belettering. Op de velg hebben wij een witte bies aangebracht wat de scooter net en finishing touch geeft.

Paardentrailer belettering

Belettering: Paardentrailer en bedrijfswagenbelettering Voor Hoeksche Paardentaxi hebben wij deze paardentrailer en bus voorzien van gave stickers.

Doming stickers – Mercury kap

Stickers: Doming stickers Invictus Voor deze Mercury kap hebben wij mooie doming (3D) stickers gemaakt. Wij produceren en monteren deze stickers.

Belettering Af-fabriek stickers

Belettering: Bemaster boten Voor Bemaster boten leveren wij de af-fabriek (Originele) stickers.

Dubbele mobiele badkamer belettering

Belettering: Dubbele mobiele badkamer Voor de verhuurvloot van Rentwereld hebben wij de belettering verzorgd voor deze extra grote dubbele mobiele badkamer.

Mobiele badkamer belettering

Belettering: Mobiele badkamer Voor Rentwereld hebben wij de belettering verzorgd voor tientallen mobiele badkamers.

Belettering Giant kniklader

Belettering: Giant kniklader Wij hebben deze stoere Giant kniklader voorzien van de nodige huisstijl logo´s.

Full colour raamstickers

Voor Sani-Dump Almere hebben wij 2x 6 ramen voorzien van een full colour print.

Boot belettering

Belettering: Boot Punisher Deze stoere boot in de kleur nardo grey wilde een naam op de zijkant. In stoere letters hebben wij Punisher erop gezet en ook gelijk het registratienummer in dezelfde stijl!

Koelaanhanger belettering

Voor Fred van den Heuvel drankenhandel hebben wij de nieuwe koelaanhanger van stickers voorzien, volledig in de bestaande huisstijl. 

Jacht wrappen + stickers

Voor dit jacht hebben wij een gave sticker op de boeg geplakt. Daarnaast hebben wij de spiegel van de boot gewrapt in een houtlook om het een echt Amerikaans uiterlijk te geven.

Aanhanger belettering

Belettering: Aanhanger MHVerhuur Wij hebben deze aanhanger voor MHVerhuur voorzien van een opvallende belettering.

Raamstickers

Raamstickers Voor Aureum Vastgoed heeft Xpon Reclame kwalitatief hoogwaardige raamstickers geleverd en geplakt. Met onze expertise en kennis hebben wij een stijlvolle en professionele uitstraling gecreëerd, waardoor het kantoor een moderne en representatieve uitstraling heeft gekregen. Onze stickers zijn duurzaam en bestand tegen weersomstandigheden; het is dus zeker dat de stickers jarenlang mee zullen gaan.…

Belettering verkoopwagen

Belettering: Interieur verkoopwagen Voor een evenement van een week heeft Xpon de binnenkant van deze verkoopwagen voorzien van stickers.

Raamfolie kantoor

Raamfolie: Kantoor Onze raamfolie zorgt voor extra privacy op kantoor. Wij kunnen de raamfolie ook van tekst voorzien. Onze folie geeft een professionele look aan het kantoor.

Back To Top