Skip to content

Wrappen

Wrappen betekent letterlijk inpakken. Wij kunnen dan ook heel veel toepassingen van een wrap voorzien. Wij hebben veel ervaring met wrappen en werken uitsluitend met gerenommeerde merken als 3M en Avery.

Voertuig wrappen

Wanneer u aan wrappen denkt, denkt u waarschijnlijk als eerst aan voertuigen. Wat het wrappen van voertuigen betreft is bij ons veel mogelijk. Wij kunnen een voertuig van een volledige wrap voorzien. Hierbij pakken wij heel de auto in. Daarnaast kunnen wij uw voertuig ook van een halve wrap voorzien. Hierbij wrappen wij bijvoorbeeld alleen de voor- of achterkant van het voertuig. Het is ook mogelijk om alleen het dak of een baan op uw voertuig te laten wrappen. In alle gevallen kan de wrap een effen kleur, maar ook een patroon of afbeelding zijn.

Door uw voertuigen te wrappen kunt u ook hier uw huisstijl uitdragen en kunt u door op te vallen uw naamsbekendheid en herkenbaarheid vergroten. Dit kan bijdragen aan het verhogen van uw omzet. Naast dit grote voordeel zorgt het wrappen van uw voertuig ook voor waardebehoud. Wanneer een voertuig gewrapt is, wordt de lak beschermd tegen krassen en verkleuring. Hierdoor behoudt het voertuig meer waarde.

Machines wrappen

Naast voertuigen kunnen wij ook machines wrappen. Ook deze kunnen wij voorzien van een volledige wrap of een halve wrap. Bij machines kunt u denken van vending machines tot graafmachines. Door uw machine van een wrap te voorzien kunt u uw huisstijl uitdragen en de naamsbekendheid en herkenbaarheid vergroten. Daarnaast kan het kiezen voor een opvallende sprekende wrap bijdragen aan een omzetverhoging. . De wrap bestaan uit een effen kleur, maar ook uit een patroon of afbeelding. Machines worden door een wrap beschermd tegen krassen en verkleuring door de zon, waardoor de waarde van de machine wordt behouden.

Vrijblijvende offerteaanvraag!

Snel een vrijblijvende offerte ontvangen!

Interieur wrappen

Bij het wrappen van uw interieur kunt u aan veel interieuraspecten denken. Wanneer u de interieurstijl van uw bedrijfspand wilt veranderen, kunnen wij met u meedenken om deze nieuwe stijl zo goed mogelijk door uw hele bedrijfspand door te voeren. Daarnaast kunnen wij onderstaande aspecten ook voorzien van een wrap:

Wij kunnen zowel de binnenkant als de buitenkant van een deur voorzien van een kleur, patroon of afbeelding. Dit komt vaak voor in verzorgingstehuizen, waar een foto van de oude voordeur van de cliënt op de deur wordt gewrapt om hen een veilig gevoel van de herkenbaarheid van thuis te geven. Ook kunnen wij dit toepassen wanneer u bijvoorbeeld de toiletten in uw bedrijfsruimte of restaurant herkenbaar wilt maken met een leuke foto.

Kunststof kozijnen zijn vaak lastig tot niet te verven, hierom wordt er vaak voor een wrap gekozen. Daarbij is wrappen vaak zeker op de lange termijn een goedkopere oplossing. Van verf blijft de kleur vaak slechts een paar jaar goed, een wrap behoudt in de meeste gevallen kleurechtheid tot 10 jaar. Door te kiezen voor een wrap heeft u hier dus zeker 10 jaar geen omkijken meer naar.

Aanhanger wrappen

Denkt u het wrappen van een aanhanger vooral aan gesloten aanhangwagens. Dit kunnen ook verkoopwagens (frietwagen, oliebollenkraam, viskraam, kaaskraam) of koel- of vriesaanhangers zijn. Deze worden voornamelijk gewrapt om uw huisstijl uit te dragen en hierdoor herkenbaar te zijn voor potentiële klanten. Door de wagen aantrekkelijk te wrappen, spreekt deze uw potentiële klanten meer aan en kan dit daarom omzetverhogend zijn. Daarnaast zorgt een wrap voor bescherming van de aanhanger tegen krassen en verkleuring, waardoor hij meer waarde behoudt.

Boot wrappen

Is de gelcoat van uw boot verkleurd of wilt u kiezen voor een andere uitstraling van uw boot? Dan kunnen wij uw boot voorzien van een wrap. Wij kunnen het deel van de boot dat zich boven de waterlijn bevindt, zowel de romp als onderdelen in de binnenkant van de boot voor u wrappen. Zo kunnen wij uw boot voorzien van een moderne en chique stijl, maar ook in een klassieke stijl of slechts een andere kleur.

Hieronder tonen wij een aantal voorbeeld projecten wat de mogelijkheden zijn met wrappen!

Fiat 500 Abarth striping

Fiat 500 Abarth striping Met deze zwarte striping op de motorkap, achterkant en zijkanten is deze dikke Fiat 500 Abarth gewoon nog dikker! Wil jij ook een dikke striping of je raamlijsten ontchromen? Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan!

Maserati Quattroporte wrappen

Wrap: Maserati Quattroporte Deze Maserati Quattroporte hebben wij in een gave matte donkerblauwe kleur gewrapt.

Wrappen Lessenaar

Wrappen lessenaar Icaria Voor dit binnenvaartschip, de Icaria, hebben wij alle RVS/Chromen delen matzwart gewrapt. Dit brengt de complete uitstraling van de lessenaar naar een hoger niveau.

Wrappen Bullit 660R

Wrappen Bullit 660R Wij hebben deze Bullit 660R voorzien van een stoere wrap! Jouw aluminium boot ook laten wrappen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Boten wrappen Vakantiepark Molenwaard

Boten wrappen In opdracht van Bouwmeester Watersport hebben wij de bootjes en waterscooters van Vakantiepark Molenwaard gewrapt. Zo komt ook de huisstijl van het vakantiepark terug in de bootjes die daar rondvaren.

Wrappen Lessenaar

Wrappen lessenaar binnenvaartschip Wij hebben voor dit binnenvaartschip alle liggende delen van de lessenaar gewrapt. Het oude blad was behoorlijk versleten en met de nieuwe matzwarte look is het blad weer als nieuw!

Van Vossen 700 tender wrap

Van Vossen 700 tender wrappen Wij hebben deze Van Vossen tender 700 voorzien van een gave blauwe wrap! Ook hebben wij deze van Vossen tender gelijk voorzien van het Van Vossen logo! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Van Vossen 650 – Logo wrappen

Van Vossen 650 - Logo toevoeging Deze Van Vossen 650 met een heerlijk kleurtje hebben wij nog eens extra voorzien van het Van Vossen icoon logo. Dit maakt deze stoere boot helemaal af.

Van Vossen 700 wrappen

Van Vossen 700 wrappen Deze stoere Van Vossen 700 hebben wij gewrapt in een gave kleur, de boot hebben wij ook gelijk voorzien van registratie nummers en een uniek (familie) logo aan de voorzijde!

VanVossen 595 carbon wrap

VanVossen 595 tender Carbon Wrap Met de VanVossen 595 Tender die is gewrapt door Xpon Reclame, kunt u al uw watersportavonturen nog meer genieten. Deze luxe boot is met een sterke aluminium romp leent zicht perffect voor een wrap. De 3M carbon wrap geeft de VanVossen 595 tender boot een stoere uitstraling. Met deze wrap van…

Wrap herstel Van Vossen 777

Wrap reparatie Van Vossen 777 Deze Van Vossen 777 had wat schade aan de carbon wrap opgelopen. Wij hebben apparatuur om te meten welk merk, type en kleur folie er is aangebracht op uw Van Vossen. Wij kunnen daarom dezelfde kleur erbij zoeken en de reparatie herstellen.

Wrappen Van Vossen 600 Sloep

Wrappen: Van Vossen 600 Sloep Deze Van Vossen 600 sloep hebben wij voorzien van een gave 3M wrap in de kleur Matte Military green! Bij deze boot is ervoor gekozen om alleen de bovenste baan te wrappen. Het is uiteraard ook mogelijk de complete romp (tot aan de waterlijn) te wrappen.

Wrappen winkel interieur

Wrappen: Winkelbalie wrappen Omdat het rood alweer een poos mee ging was het tijd om de balie een upgrade te geven. Wij hebben de voorzijde voorzien van een mat zwarte wrap en het bovenblad voorzien van een betonlook wrap.

Wrappen Bayliner boot

Wrappen: Bayliner boot Deze Bayliner hebben wij voorzien van een stoere zwarte wrap, hierdoor heeft de boot gelijk een hele andere en stoere uitstraling.

Dak wrappen Suzuki Swift

Wrappen: Suzuki Swift dak Voor deze Suzuki Swift hebben wij het dak en de spiegels in carbon look gewrapt! Het geeft deze auto gelijk een stoer uiterlijk.

Wrappen Van Vossen Tender 650

Wrappen: Van Vossen Tender 650 (Boot wrappen) Jazeker wij wrappen ook boten! Zo ook deze Van Vossen Tender 650 met een volledige wrap aan de buitenk. Bent u op zoek naar een wrapper voor uw aluminium boot? U kunt hier meer informatie vinden over het wrappen van uw Van Vossen tender. Wilt u vrijblijvend een…

Wrappen woonunit

Wrappen: Woonunit legergroen Wij hebben deze grote woonunit voorzien van een gave legergroene wrap!

Wrappen vendingmachine Litchy

Wrappen vendingmachine Litchy Voor Litchy hebben wij een mooie vendingmachine mogen wrappen. Nu te bewonderen in de winkel Litchy in Amsterdam!

Wrappen mobiele keuken

Wrappen: Mobiele keuken Voor een catering bedrijf dat veel op filmsets staat hebben wij de mobiele keuken volledig in het legergroen gewrapt!

Skoda wrappen – Sani-Dump

Wrappen: Skoda (De Mol / Sani-Dump) Sani-Dump heeft voor De Mol wielerploeg uit Dordrecht deze auto beschikbaar gesteld. Wij hebben hiervoor de auto van een full-colour wrap voorzien.

Mazda 6 wrappen Nardo Grey

Wrap: Mazda 6 Nardo Grey Deze Mazda 6 hebben wij voorzien van een full-wrap in Nardo Grey! Bij deze auto hebben we ook de complete binnenstijlen van de deuren meegenomen.

Full colour frietkar wrap

Voor de Expo Haarlemmermeer hebben wij hun frietkar volledig gewrapt. Zowel de buitenkant als de binnenkant.

Tijdelijke wrap kassa unit!

Wrap: Tijdelijke wrap kassa unit! Voor een evenement hebben wij een kassa unit van een tijdelijke wrap voorzien!

Piaggio Ape Wrap

Wrap: Piaggio Ape, tijdelijke wrap! Xpon Reclame heeft voor Van Taartjes een Piaggio Ape van een tijdelijke fullcolour wrap voorzien! De wrap geeft de Piaggio Ape een unieke en opvallende look. Bovendien is de wrap gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor de wrap bestand is tegen verschillende soorten weersomstandigheden. De wrap is ook gemakkelijk te verwijderen, waardoor…

Auto wrap

Belettering: Ford Transit Courier Xpon Reclame heeft een unieke en innovatieve manier om de Ford Transit Courier van Bouwmeester Watersport te promoten. We hebben deze auto volledig gewrapt met een onmiskenbare stijl en een uitstraling die het merk en de service van Bouwmeester Watersport in de schijnwerpers zet. Onze hoogwaardige wrap maakt gebruik van de…

Jacht wrappen + stickers

Voor dit jacht hebben wij een gave sticker op de boeg geplakt. Daarnaast hebben wij de spiegel van de boot gewrapt in een houtlook om het een echt Amerikaans uiterlijk te geven.

Wrappen vendingmachines

Wrappen vendingmachines Wij hebben een  drietal vendingmachines gewrapt die op diverse vliegvelden komen te staan.

Fullcolour wrap frietkar matzwart

Frietkar full wrap matzart Xpon Reclame heeft deze Frietkar volledig matzwart gewrapt met hoogwaardige Avery folie. De balie is gewrapt met 3M Di-Noc interieurfolie, wat voor een natuurlijk, duurzaam en krasvast oppervlak zorgt. De binnenkant is gewrapt met Portugese tegellook, waardoor deze Frietkar een unieke, maar toch professionele uitstraling heeft. Kortom, Xpon Reclame heeft deze Frietkar…

Fullcolour wrap frietkar

Belettering: frietkar Voor een evenement heeft Xpon deze frietkar van tijdelijke fullcolour stickers voorzien.

Back To Top