skip to Main Content

Belettering

Bij Xpon verzorgen wij beletteringen van het ontwerp tot en met de montage. Belettering is vrijwel altijd maatwerk. Wij kunnen de belettering dan ook geheel naar wens uitvoeren. De beletteringen die wij doen kunnen zowel groot, maar ook klein. Wij kunnen de belettering zo opvallend mogelijk maken als u zelf wilt. Bij Xpon zijn wij zeer ervaren in beletteren. Wij gaan altijd precies te werk en leveren een zeer net en verzorgd eindproduct aan u op.

Voertuigbelettering

Bij voertuigbelettering kunt u denken aan de belettering van auto’s, maar ook aan bijvoorbeeld bestelauto’s, bestelbussen, bestelwagens of zelfs vrachtwagens. Met een opvallende voertuigbelettering kunt u een gigantisch bereik creëren en de herkenbaarheid en naamsbekendheid van uw bedrijf aanzienlijk vergroten.

Wij kunnen uw voertuigen helemaal naar wens bestickeren. Zo kunnen wij de voertuigen voorzien van snijstickers, full colour stickers of zelfs van een gedeeltelijke of complete wrap.

Indien gewenst kunnen wij de belettering ook bij de dealer verzorgen, zodat u uw voertuig direct na het ophalen, in gebruik kunt nemen. Ook wanneer u schade heeft gereden en hierdoor de stickers (gedeeltelijk) beschadigd zijn kunnen wij de belettering voor u herstellen. Xpon heeft hier veel ervaring mee en kunnen zorgen dat het voertuig er weer als nieuw uitziet.

Bootbelettering

Bij bootbelettering kunt u denken aan het aanbrengen van registratieletters of een naam op de boot, maar ook aan een full colour sticker of bootwrap.

Aanhangerbelettering

Maakt u veel gebruik van aanhangers? Dan is het belangrijk dat deze opvallen. Wij van Xpon kunnen de aanhanger beletteren geheel naar uw wens. U kunt het zo opvallend maken als u zelf wilt. Wij kunnen de aanhanger voorzien van logo’s, tekst, een full colour sticker of zelfs een (gedeeltelijke) wrap.

Raambelettering

De raambelettering zorgt mede voor de herkenbaarheid van uw bedrijf. Het trekt de aandacht en zorgt hiermee in veel gevallen ook voor de eerste indruk die (potentiële) klanten van uw bedrijf krijgen. Het is daarom uitermate belangrijk dat de belettering die u kiest de reclameboodschap van uw organisatie uitstraalt. Met de juiste raambelettering kunt u de herkenbaarheid en naamsbekendheid van uw bedrijf aanzienlijk vergroten.

Wij kunnen de ramen beletteren door middel van het aanbrengen van snijstickers, full colour stickers of door middel van het aanbrengen van raamfolie eventueel met patroon. Het gebruik maken van een full colour bestickering of raamfolie heeft meerdere voordelen. Allereerst gaat het inkijk tegen, dit is vooral van belang wanneer u dure materialen heeft staan, waarvan u niet wilt dat voorbijgangers deze kunnen zien staan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan machines. Ook wanneer u werkt met privacygevoelige informatie is het fijn om door middel van het aanbrengen van raambestickering inkijk tegen te gaan. Naast de bovengenoemde voordelen is het ook zo, dat door het aanbrengen van bestickering op de ramen de producten, materialen en machines die u heeft staan worden beschermd tegen verkleuring door het binnenkomende zonlicht. Wij kunnen ook uw machines van een wrap of belettering voorzien.

Vrijblijvende offerte aanvraag!

Snel een vrijblijvende offerte ontvangen!

Tijdelijke belettering

Wij kunnen uw voertuigen, ramen of aanhangers ook van tijdelijke belettering voorzien. Dit is erg leuk wanneer u een evenement organiseert. Daarnaast kan het ook worden toegepast om acties of seizoensgebonden producten te promoten als uitbreiding van uw overige reclame. Ook wanneer u binnenkort uw bedrijf of winkel gaat openen, uw bedrijf gaat verhuizen of in verband met een verbouwing is het een ideale oplossing om uw voertuigen, ramen of aanhangers van tijdelijke belettering te voorzien.

Wanneer u vragen heeft of een advies op maat wilt, neem dan gerust contact met ons op: +31 (0)85 250 00 60,  mail naar info@xpon.nl of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Hieronder tonen wij een aantal voorbeeld projecten wat de mogelijkheden zijn met belettering!

Full colour raamstickers

Voor Sani-Dump Almere hebben wij 2x 6 ramen voorzien van een full colour print.

Boot belettering

Belettering: Boot Punisher Deze stoere boot in de kleur nardo grey wilde een naam op de zijkant. In stoere letters hebben wij Punisher erop gezet en ook gelijk het registratienummer in dezelfde stijl!

Koelaanhanger belettering

Voor Fred van den Heuvel drankenhandel hebben wij de nieuwe koelaanhanger van stickers voorzien, volledig in de bestaande huisstijl. 

Jacht wrappen + stickers

Voor dit jacht hebben wij een gave sticker op de boeg geplakt. Daarnaast hebben wij de spiegel van de boot gewrapt in een houtlook om het een echt Amerikaans uiterlijk te geven.

Raamstickers

Raamstickers Om te zorgen voor minder inkijk heeft Xpon de ramen van dit vastgoed bedrijf uit Rotterdam voorzien van raamfolie.

Belettering verkoopwagen

Belettering: Interieur verkoopwagen Voor een evenement van een week heeft Xpon de binnenkant van deze verkoopwagen voorzien van stickers.

Sanidump Woerden

Gevelreclame: Sanidump Woerden Xpon heeft voor Sanidump Woerden de complete gevelreclame aan de voor- en achterzijde geleverd. Aan de zijde van de doorgaande weg heeft Xpon grote doosletters met led verlichting geleverd. Daarnaast hebben wij ook de bus voorzien van…

Raamfolie kantoor

Raamfolie: Kantoor Onze raamfolie zorgt voor extra privacy op kantoor. Wij kunnen de raamfolie ook van tekst voorzien. Onze folie geeft een professionele look aan het kantoor.

Back To Top