Skip to content

Belettering

Of het nu gaat om het beletteren van een auto, boot, vrachtwagen of een volledige raampartij, bij Xpon bent u aan het juiste adres als het op belettering aankomt!

Wij weten namelijk als geen ander dat belettering altijd maatwerk is. Om u de beste kwaliteit te kunnen bieden verzorgen wij dan ook het gehele proces, van ontwerp tot en met montage. Zo weet u zeker dat wij de belettering geheel naar uw wens kunnen uitvoeren.

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende soorten belettering die wij voor u kunnen toepassen. Heeft u speciale wensen, maak deze dan kenbaar aan ons, vrijwel alles is mogelijk!

Vrijblijvende offerteaanvraag!

Snel een vrijblijvende offerte ontvangen!

De voordelen van belettering

 • Het geeft veel mogelijkheden voor zowel langdurige als kortlopende reclamecampagnes;
 • Het is vergeleken met andere reclamemethodes relatief goedkoop;
 • Het materiaal heeft een lange levensduur;
 • Verhoog het aantal contactmomenten met potentiële klanten;
 • Het is compleet op maat leverbaar;

Autobelettering

Autobelettering is een ideaal middel om een gigantisch bereik te creëren voor uw bedrijf en zodoende de herkenbaarheid en naamsbekendheid van uw bedrijf aanzienlijk te vergroten.

Omdat wij het proces van autobelettering van ontwerp tot en met montage voor u verzorgen, kunnen wij uw auto helemaal naar wens beletteren. Zo kunnen wij de auto bijvoorbeeld voorzien van snijstickers en full colour stickers, maar ook een gedeeltelijke of complete wrap behoort tot de mogelijkheden!

Indien gewenst kunnen wij de belettering ook bij de dealer verzorgen, zodat u uw auto direct na het ophalen in gebruik kunt nemen. Ook wanneer u schade heeft gereden en hierdoor de stickers (gedeeltelijk) beschadigd zijn kunnen wij de belettering voor u herstellen. Xpon heeft hier veel ervaring mee, wij zorgen dan ook altijd dat uw auto er weer als nieuw uitziet.

De prijzen voor autobelettering beginnen al vanaf € 150,-.

Boot beletteren

Ook als u uw boot wilt beletteren bent u bij Xpon aan het juiste adres! Bij bootbelettering moet u bijvoorbeeld denken aan het aanbrengen van registratieletters of een naam op de boot. Daarnaast is het ook mogelijk om een full colour sticker aan te brengen of een complete bootwrap uit te voeren.

Heeft u bijvoorbeeld een zakelijke boot waarmee u reclame wilt maken, of kan uw privé boot wel een make-over gebruiken om zo wat meer bekijks te trekken? Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met u!

 

 

 

 

Belettering vrachtwagen

Op zoek naar de juiste belettering voor uw vrachtwagen? Zoek dan niet verder! Bij Xpon helpen wij u graag met de belettering van uw vrachtwagens. Of het nu gaat om een gedeelte van de vrachtwagen of het beletteren van de complete vrachtwagen, vrijwel alles is mogelijk!

Belettering op een vrachtwagen is tegenwoordig enorm gangbaar en komt steeds vaker voor. Zo kunnen wij de vrachtwagen bijvoorbeeld in uw bedrijfskleuren bestickeren en voorzien van uw bedrijfsnaam en/of logo.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Reviews van onze klanten

Bent u benieuwd naar de ervaringen van mensen die u voorgingen? Laat u zich dan inspireren door de onderstaande reviews.

Sven Aanrader. Goed reclame bureau. Heeft voor ons vele auto’s beplakt. Altijd met een goed resultaat en snelle service!

AntoniePrettige ervaring met Patrick den Breejen van dit bedrijf. Blij met dit vakwerk!

Heeft u zelf een positieve ervaring met een van onze diensten, laat hier dan uw review achter. Uw mening telt!

Bestelwagen of bedrijfsauto bestickeren

Heeft u een bestelwagen of bedrijfsauto en wilt u deze graag laten bestickeren? Dat kan! Bij Xpon helpen wij u vanaf het ontwerp tot en met de montage. Het bestickeren van een bedrijfsauto heeft als belangrijkste voordeel uiteraard het bereik wat u er mee creëert. Zeker als de auto veel op de weg is maakt u als het ware ‘gratis reclame’!

Neem via de onderstaande knop contact met ons op om tijdens een vrijblijvende kennismaking de mogelijkheden te bespreken!

Vrijblijvende offerteaanvraag!

Snel een vrijblijvende offerte ontvangen!

Raambelettering

Ook raambelettering kan bijdragen aan de herkenbaarheid van uw bedrijf. Het trekt de aandacht en zorgt hiermee in veel gevallen ook voor de eerste indruk die (potentiële) klanten van uw bedrijf krijgen. Het is daarom uitermate belangrijk dat de raambelettering die u kiest de reclameboodschap van uw organisatie uitstraalt. Met de juiste raambelettering kunt u de herkenbaarheid en naamsbekendheid van uw bedrijf aanzienlijk vergroten!

Raambelettering passen wij toe door middel van het aanbrengen van snijstickers, full colour stickers of door middel van het aanbrengen van raamfolie (eventueel met patroon). De voordelen hiervan zijn onder andere:

 • De raambelettering zorgt voor minder inkijk;
 • Verkleuring door zonlicht van apparaten en producten wordt tegen gegaan;

Veel ondernemers kiezen voor raambelettering in combinatie met gevelreclame om de uitstraling van het bedrijfspand compleet te maken. Lees hier meer over gevelreclame.

Waarom Xpon?

 • Jarenlange ervaring
 • Full service reclamebureau
 • Materialen van de beste kwaliteit
 • Belettering van ontwerp tot en met montage

Overige soorten belettering

Naast het beletteren van auto’s, boten, vrachtwagens, bestelbusjes en ramen, kunt u ook bij ons terecht voor het beletteren van uw aanhanger en de tijdelijke belettering van voertuigen voor uw evenement of seizoensgebonden producten.

Ook hiervoor geldt dat vrijwel alles bespreekbaar is. Neem dus gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Bekijk onze projecten

Hieronder tonen wij u graag een aantal van onze projecten. Zo ziet u dat de mogelijkheden op het gebied van belettering vrijwel eindeloos zijn!

Hieronder tonen wij een aantal voorbeeld projecten wat de mogelijkheden zijn met belettering!

Mobiele badkamer belettering

Fort Vuren - mobiele badkamer belettering Op deze mobiele badkamer van Fort Vuren hebben wij de herkenbare Fort Vuren huisstijl signing aangebracht.

Wagenpark Belettering

Wagenpark belettering - Van Der Leun Of wij in hele korte tijd een wagenpark kunnen omstickeren. Uiteraard geen probleem! Wij hebben het complete wagenpark in korte tijd voorzien van nieuwe stickers.

Gevelreclame – Atelier Tholen

Gevelreclame - Atelier Tholen Gevelreclame hoeft niet altijd groot! Voor Atelier Tholen hebben wij subtiel wat belettering aangebracht op de ramen.

Mobiele badkamer belettering

Verhuur mobiele badkamer belettering Op deze verhuur mobiele badkamer hebben wij de herkenbare Rentwereld huisstijl signing aangebracht.

Raamstickers timetohire.

Dusted raamfolie (matglas) Voor inkijkbescherming hebben wij deze ramen van matglasfolie voorzien. Daarna hebben wij het logo van Timetohire op het raam geplakt voor extra branding.

Mobiele badkamer belettering

Mobiele badkamer belettering Xpon Reclame heeft voor De-Lo de mobiele badkamer voorzien van een unieke look! Door onze professionele montage heeft de badkamer een modern en stijlvolle uitstraling gerkegen. Met onze hoogwaardige stickers, kleuren en designs kunnen we de mobiele badkamer een unieke identiteit geven. We zorgen ervoor dat de mobiele badkamer er prachtig uitziet…

Bemaster 500 registratieletters

Bemaster 500 registratieletters Op deze Bemaster 500 hebben wij boot registratieletters aangebracht.

2x Schaftwagen belettering

Verhuur schaftwagen belettering Op deze verhuur schaftwagens hebben wij de herkenbare Rentwereld huisstijl signing aangebracht.

Belettering De Vloggende Bestemming

De Vloggende Bestemming Wie kent het Youtube kanaal De Vloggende Bestemming niet? Wij hebben voor deze FUNCRAFT 1300 FLY van Kees de belettering voorzien. Nu is de boot extra herkenbaar. Alle volgers zien nu gelijk wanneer De Vloggende Bestemming ergens de haven binnenvaart.

Suzuki Ignis stickers

Suzuki Ignis stickers Bij deze Suzuki Ignis hebben wij de 'luchthappers' zwart gewrapt. Dit geeft de auto een stoerder uiterlijk!

Mobiele keuken belettering

Verhuur mobiele keuken belettering Op deze verhuur mobiele keuken hebben wij de herkenbare Rentwereld huisstijl signing aangebracht.

Woonunit belettering

Verhuur woonunit belettering Op deze verhuur woonunit hebben wij de herkenbare Rentwereld huisstijl signing aangebracht.

Decor belettering

Belettering achterwand filmfestival Voor het internationaal filmfestival Gorinchem hebben wij de achterwand van de juiste stickers voorzien.

Fiets belettering

Stickers: Fietsen Deze verhuurfietsen bij Fort Vuren hebben wij voorzien van wat herkenbaarheid. Op een aantal plaatsen op de fietsen hebben wij het Fort Vuren logo geplakt.

Gevelbelettering – Kinderfysiotherapie

Stickers: Raambelettering In Hardinxveld-Giessendam hebben wij voor Kinderfysiotherapie de raambelettering uitgevoerd.

Invictus logo boot en motorkap

Stickers: Invictus stickers voor de boot en motor Op de Invictus boot moesten nieuwe logo´s komen, de Honda buitenboordmotor is in de kleuren van de boot gespoten. Ook deze buitenboordmotor hebben wij voorzien van gave (3D) Invictus stickers.

Vespa scooter belettering

Belettering: Vespa Scooter Voor KDS Scooters uit Sliedrecht hebben wij deze Vespa voorzien van een leuke belettering. Op de velg hebben wij een witte bies aangebracht wat de scooter net en finishing touch geeft.

Paardentrailer belettering

Belettering: Paardentrailer en bedrijfswagenbelettering Voor Hoeksche Paardentaxi hebben wij deze paardentrailer en bus voorzien van gave stickers.

Doming stickers – Mercury kap

Stickers: Doming stickers Invictus Voor deze Mercury kap hebben wij mooie doming (3D) stickers gemaakt. Wij produceren en monteren deze stickers.

Belettering Af-fabriek stickers

Belettering: Bemaster boten Voor Bemaster boten leveren wij de af-fabriek (Originele) stickers.

Dubbele mobiele badkamer belettering

Belettering: Dubbele mobiele badkamer Voor de verhuurvloot van Rentwereld hebben wij de belettering verzorgd voor deze extra grote dubbele mobiele badkamer.

Mobiele badkamer belettering

Belettering: Mobiele badkamer Voor Rentwereld hebben wij de belettering verzorgd voor tientallen mobiele badkamers.

Belettering Giant kniklader

Belettering: Giant kniklader Wij hebben deze stoere Giant kniklader voorzien van de nodige huisstijl logo´s.

Full colour raamstickers

Voor Sani-Dump Almere hebben wij 2x 6 ramen voorzien van een full colour print.

Boot belettering

Belettering: Boot Punisher Deze stoere boot in de kleur nardo grey wilde een naam op de zijkant. In stoere letters hebben wij Punisher erop gezet en ook gelijk het registratienummer in dezelfde stijl!

Koelaanhanger belettering

Voor Fred van den Heuvel drankenhandel hebben wij de nieuwe koelaanhanger van stickers voorzien, volledig in de bestaande huisstijl. 

Jacht wrappen + stickers

Voor dit jacht hebben wij een gave sticker op de boeg geplakt. Daarnaast hebben wij de spiegel van de boot gewrapt in een houtlook om het een echt Amerikaans uiterlijk te geven.

Aanhanger belettering

Belettering: Aanhanger MHVerhuur Wij hebben deze aanhanger voor MHVerhuur voorzien van een opvallende belettering.

Raamstickers

Raamstickers Voor Aureum Vastgoed heeft Xpon Reclame kwalitatief hoogwaardige raamstickers geleverd en geplakt. Met onze expertise en kennis hebben wij een stijlvolle en professionele uitstraling gecreëerd, waardoor het kantoor een moderne en representatieve uitstraling heeft gekregen. Onze stickers zijn duurzaam en bestand tegen weersomstandigheden; het is dus zeker dat de stickers jarenlang mee zullen gaan.…

Belettering verkoopwagen

Belettering: Interieur verkoopwagen Voor een evenement van een week heeft Xpon de binnenkant van deze verkoopwagen voorzien van stickers.

Raamfolie kantoor

Raamfolie: Kantoor Onze raamfolie zorgt voor extra privacy op kantoor. Wij kunnen de raamfolie ook van tekst voorzien. Onze folie geeft een professionele look aan het kantoor.

Vragen of interesse?

Heeft u vragen over een van onze diensten of bent u geïnteresseerd in het beletteren van uw voertuig of raam? Neem dan direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via 085 250 00 60 of info@xpon.nl. U kunt er ook voor kiezen om het onderstaande contactformulier in te vullen, een van onze medewerkers neemt dan zo snel mogelijk contact met u op!

Back To Top