skip to Main Content

Bent u op zoek naar stickers? Bij Xpon bent u op het juiste adres. Wij leveren stickers met en zonder montage. Snijteksten, snijlogo´s of full-colour stickers, wij kunnen alles leveren en adviseren u graag.

Autobelettering

Wij kunnen uw volledige reclame uitingen verzorgen op uw auto, motor, boot, vrachtwagen en aanhanger. Wij verzorgen voor u de belettering of een full-colour carwrap.

Snijteksten en logo´s

Een snijtekst of logo is perfect om op producten, auto´s of andere zichtbare objecten te plakken. Het is net, strak en blijft jaren mooi. Wij kunnen allerlei soorten snijteksten en logo´s leveren. Wij werken voornamelijk met merken als: 3m, Avery, ImagePerfect, MACtac en Oracal.  Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Raamfolie

Wij leveren en monteren folie tegen inkijk van voorbijgangers. Dit kan een matglas look zijn met een tekst of logo erin. Er zijn diverse toepassingen mogelijk, wij adviseren u graag.

Full colour raam- of gevelstickers

Wij leveren full colour raamstickers die geschikt zijn voor zowel binnen als buiten toepassingen. Ook panelen als Dibond en Trespa kunnen worden voorzien van een full colour print.  Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Back To Top