Skip to content

Bent u op zoek naar stickers? Bij Xpon bent u op het juiste adres. Wij leveren stickers met en zonder montage. Snijteksten, snijlogo´s of full-colour stickers, wij kunnen alles leveren en adviseren u graag.

Autobelettering

Wij kunnen uw volledige reclame uitingen verzorgen op uw auto, motor, boot, vrachtwagen en aanhanger. Wij verzorgen voor u de belettering of een full-colour carwrap.

Snijteksten en logo´s

Onze vinyl snijstickers zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, maten en stijlen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die geschikt zijn voor binnen en buitengebruik. Onze snijstickers zijn perfect voor het creëren van unieke designs, het verduidelijken van informatie, het bevorderen van merkherkenning en het verbeteren van de uitstraling van uw producten. Onze stickers zijn gemakkelijk aan te brengen, zelfklevend en verwijderbaar. Of u nu kleine of grote stickers wilt, wij hebben het voor u. Wij werken voornamelijk met merken als: 3m, Avery, ImagePerfect, MACtac en Oracal.  Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Raamfolie

Raamfolie is een populaire en veelzijdige oplossing voor het beheersen van lichtinval, warmte en privacy in uw huis of bedrijf. Met raamfolie krijgt u meer controle over het licht in uw ruimte, terwijl uw gebouw warmteefficiënter wordt. Raamfolie biedt ook privacy en bescherming tegen UVstraling, wat betekent dat uw meubels, kunstwerken en vloerbedekking langer meegaan. Raamfolie is een betaalbare oplossing voor de verschillende behoeften van uw ruimte, waarmee u de sfeer kunt beheersen en uw huis of bedrijf draaglijker kunt maken.

Full colour raam- of gevelstickers

Wij leveren full colour raamstickers die geschikt zijn voor zowel binnen als buiten toepassingen. Ook panelen als Dibond en Trespa kunnen worden voorzien van een full colour print.  Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Back To Top